Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8676 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Odnosnie Twojej wypowiedzi,Kolek o idaeliznmie Twoim :Hehehehe...przestan,bo jeszcze uwierze i przestane w ogole korzystac z forum,wpadne w kompleksy i bede musiala sie wyzyc na kims
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Odnosnie Twojej wypowiedzi,Kolek o idaeliznmie Twoim :Hehehehe...przestan,bo jeszcze uwierze i przestane w ogole korzystac z forum,wpadne w kompleksy i bede musiala sie wyzyc na kims
jesli przestaniesz kozystac z forum to wiec ze bede tesknil i bedzie mi ciebie brakowac a jesli wpadniesz w kompleksy to ja chce byc ty kims na kim sie wyzyjesz
kurde mowilem ze jestem idealem!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

zahaczylo niemazle o narcyzm...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
To Ja narcyz sie nazywam,przepraszam i dziekuje Ja tych słow nie uzywam...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no1 ok bylo milo milego wieczoru wszystkim zycze obowiazki wzywaja do jutra!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a wiec dobranoc i do jutra
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Kolek a ty co sie tak uwziales na mnie skoro nie ciebie atakowalam? solidarnosc meska? I fakt, dlatego wlasnie myslalam ze ty to on bo widzisz na tylu nickach do mnie pisze ze sie pogubilam Wybacz.I sprostuje Kolek nie jestem idealem Poczytaj sobie moze od poczatkuNie lubie tylko facetow ktorzy kobiety obwiniaja za swoje niepowodzenia kobiety. Widzocznie mam uprzedzenia i zareagowalam zbyt agresywnie wiec wszystkich przepraszam za ta glupia walke Jestem za tym co mowi Sagowska wiecej humoru Przyjelam do wiadomosci Iza bede ignorowac
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Niespodziewanie trzeźwy poranek;]
Kika, Piękności forumu
Co, złego to nie ja ( to przystojnick) zart.
Przepraszam, ze pomyslalas ze sie wyzywam na kobietach, przez Twoje wymyslone moje niepowodzenia.
Nic takiego miejsca nie mialo, tylko źle zorganizwalem widocznie tytuł do wątku.
Przybijam rozejm piwem i frytkami. pozdro.
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
z humorem.....NK, szkola: emigranci.pl ,klasa : Belgia
sporo dowcipow...rowniez o kobietach i facetach
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
idzie sobie ślepy FACET przez aleje w parku.. wiadomo ptactwo wali kupe na potęge... ale ślepy wykonuje pierwszy, drugi... trzeci czwarty unik.... sraki ptaja jak z kałasznikowa, ale mimo tego nasz niewidomy bohater wychodzi nie tknięty guanem;] i jaki z tego moze wyniknąć morał???

Ślepy g****o widzi!
Zgłoś wpis

Bliżej nas